reklama 11A

Dvanácté místo Trundy na MS Lion po drezuře

ikonka

V rámci letošního mistrovství světa mladých koní ve francouzském Lion d´Angers se můžeme těšit po drezuře z krásného výsledku. V pátek 20. října totiž zajel velice vydařenou úlohu Miroslav Trunda a s Shutterflyke a jsou aktuálně na dvanácté příčce…
20.10.2017 15:26  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Český jezdec Miroslav Trunda sedlal během druhého závodního dne šestiletou klisnu Shutterflyke a společně předvedli velice vydařenou úlohu. Od rozhodčích obdrželi 46,0 trestných bodů, což je v přepočtu 69,32 %. To stačí české dvojici na pěkné dvanácté místo po drezurách. Celkem nastoupilo necelých padesát koní.

Svůj start má za sebou i Pavel Březina. Ten s taktéž šestiletou klisnou Cona Cia zajel slušnou drezuru, za kterou byl ohodnocen v podobě 53,7 trestných bodů. Tento výsledek znamená v přepočtu 64,17 % a zařadil tuto českou dvojici na 37. příčku výsledkové listiny.  Jezdec ohodnotil tento výkon za standardní a byl s jízdou spokojen.

Miroslav Trunda s valachem Go´Brien, s nímž startoval v první polovině startujících již během čtvrtečního dne, se posunul na 39. pozici. V sobotu na české dvojice čeká kros. O tom, jak si povedou, vás budeme opět informovat.

Na stránky pořadatele se dostanete ZDE. Měl by tam běžet také online přenos, a to hned na úvodní straně.  




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE