reklama 11B

České tři bezchybné krosy na MS v Lion d´Angers

ikonka

Skvělé výsledky předvedli čeští reprezentanti v rámci terénní jízdy při mistrovství světa mladých koní ve všestrannosti v Lion d´Angers. Dne 21. října se všechny tři dvojice dostaly do cíle nejen bez chyb na překážkách, ale také v časovém limitu!...
21.10.2017 16:02  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Pěkné dvanácté místo si tak i po terénní jízdě udržel Miroslav Trunda s klisnou Shutterflyke, když si v krosu vedli velice dobře a na konto si v sobotu nepřipsali žádný trestný bod. Časový limit navíc stihli s dobrou rezervou. Do neděle tak vstoupí s 46,0 trestnými body.

Posun o devět míst kupředu zaznamenal Pavel Březina, který taktéž dokončil s Cona Ciou bez trestných bodů a v časovém limitu. Na kontě mají po dvou zkouškách 53,7 trestných bodů.  Stejně tak o devět příček se vyhoupl Miroslav Trunda a Go´Brien. Bezchybným výkonem dosáhli na aktuální třicátou pozici ve výsledkové listině. Tato dvojice má o jeden trestný bod více.

Celkem pět koní sobotní terénní jízdu nedokončilo. Kdo se stane vítězem, se rozhodne v neděli na parkuru. Ve vedení je v této šestileté kategorii stále Britka Izzy Taylor a Monkeying Around.

Kompletní výsledky naleznete na stránkách pořadatele ZDE




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE