reklama 11C

Berlin Lions zahájili GCL Monako patnáctým místem

Tým Berlin Lions má za sebou první soutěž v rámci Global Champions League v Monaku. V pátek 23. června se na start postavila Anna Kellnerová spolu s Maxem Kühnerem. Dvojice jezdců inkasovala dvanáct trestných bodů, což stačilo na patnáctou příčku…
23.06.2017 19:48  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Anna Kellnerová, ilustrační foto: David Horváth / CET

Jako první se na start zahajovací soutěže Global Champions League v Monaku postavil z týmu Berlin Lions  Max Kühner. Jezdec v soutěži sedlal koně Electric Touch a absolvoval parkur s osmi trestnými body. Česká reprezentantka Anna Kellnerová předvedla pěkný výkon v sedle Giljandro van den Bosrand, když dojela do cíle s jednou chybou. Tým Berlin Lions tak počítal celkem dvanáct trestných bodů, což stačilo na patnáctou příčku.

První místo výsledkové listiny obsadil tým St Tropez Pirates ve složení Jérome Guery a Simon Delestre. Stříbro patřilo Vienna Eagles, za které startoval Gregory Wathelet a Niels Bruynseels. Trojlístek na stupních vítězů doplnil tým Mexico Amigos, v jejichž barvách se představil Christian Ahlmann a Yuri Mansur.

Belgický jezdec Gregory Wathelet, který je součástí stříbrného týmu Vienna Eagles, se stal vítězem otevřené soutěže. Na místo druhé stačil výsledek Simona Delestre a pro bronz si dojel Daniel Deusser.

V rámci otevřené soutěže startovala také Cindy van der Starten, , která je součástí týmu Berlin Lions. Jezdkyně dokončila základní kolo spolu s Chacco R s třinácti trestnými body.

Kompletní výsledkovou listinu GCL naleznete ZDE.

Kompletní výsledky oetvřené soutěže naleznete ZDE.




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE