reklama 11D

Amsterdam zažije závod Světového poháru v drezuře

Šestým kolem pokračuje série Světového poháru v drezuře Západoevropské ligy FEI. Ve dnech 27. – 29. ledna se drezurní špičky sjedou do nizozemské metropole Amsterdamu. Nejsilnější zastoupení budou mít domácí sportovci. Více čtěte v článku…
24.01.2017 11:33  |  Rubrika: Sport  |  FANCLUB  |  APLIKACE
reklama 12D

Ilustrační foto: FEI

Amsterdam zažije vrcholnou drezuru v podání nejlepších evropských jezdců. Během posledního lednového víkendu se tam totiž odehraje šesté kolo Světového poháru silné ligy západní Evropy.
 
Skladba úloh je tradiční, v pátek 27. ledna čeká dvojice Grand Prix a o den později Grand Prix Freestyle.
 
Jak se dalo očekávat, velmi silnou ekipu představí v Amsterdamu nizozemská reprezentace. Na seznamu startujících jsou Hans Peter Minderhoud s Glock´s Flirtem a Edward Gal s Glock´s Voicem. Doplní je mimo jiné Diederik van Silfhout v sedle koně Arlando NH N.O.P.
 
Předvede se dvojnásobná olympijská vítězka Charlotte Dujardin, která po odchodu Valegra bude sedlat v nejtěžších soutěžích Uthopiu. Do evropské elity patří další účastníci, jako jsou Švéd Patrik Kittel (Wattermill Sandic) nebo Ukrajinka Inna Logutenkova (Hetman Sahaydachniy). 
 
Opravdovým zážitkem však určitě budou výkony německých reprezentantek Jessicy von Bredow Werndl na Unee BB a zejména světové dvojice číslo jedna Isabell Werth a Weihegold OLD.
 

Webové stránky CDI-W Amsterdam navštivte ZDE




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE