reklama 11D

Werth a Weihegold v čele drezurního žebříčku FEI

Německá dvojice Isabell Werth a Weihegold OLD je po uzavření bodování světového žebříčku FEI v drezuře k poslednímu dni roku 2016 v jeho vedení. Oproti listopadovému stavu se tak nic nezměnilo. Kdo si jak stojí, se dočtete v příspěvku dále.
03.01.2017 17:01  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Isabell Werth s Weihegold při SP ve Stuttgartu. Foto: FEI / Stefan Lafrentz

Až do šestého místa se stav světového žebříčku v drezuře oproti listopadové verzi nezměnil. Momentálně nejlepší dvojicí světa je Němka Isabell Werth s dvanáctiletou oldenburskou klisnou Weihegold
 
Na druhé příčce je její kolegyně z německé reprezentace Kristina Bröring-Sprehe s hannoverským hřebcem Desperadem FRH. Také třetí příčka patří Německu, tu momentálně drží Dorothee Schneider s Showtime FRH
 
Čtvrtá je americká jezdkyně Laura Graves s koněm Verdades, páté místo patří britské dvojici Carl Hester a Nip Tuck a šestá je Ruska Inessa Merkulova s Mistrem X.
 
O dvě místa si polepšil španělský jezdec Severo Jesus Jurado Lopez, který je s Lorenzem sedmý. Do TOP10 se s druhým koněm dostala Isabell Werth, která se posunula z jedenáctého místa na osmé s Emiliem. Desítku uzavírají Steffen Peters (USA) a Legolas a Tinne Vilhelmson Silfvén (SWE) s Donem Aureliem. Obě tyto dvojice od listopadového hodnocení klesly.
 
 
 



reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE