reklama 11C

Vedle Trundy se ve Strzegomi blýskl i Pokorný. Dojel druhý v CCI3*

ikonka

Neděle 11. října byla posledním dnem mezinárodních závodů CCI v polské Strzegomi. O úspěšném splnění olympijské kvalifikace Miroslava Trundy jsme již informovali, v Polsku však závodili i další čeští jezdci, jejichž výsledky najdete níže.
12.10.2020 10:11  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

 

Soutěž CCI4*-L ve Strzegomi dokončil vedle devátého Miroslava Trundy také Pavel Březina s klisnou Cona Cia. Dojel na devatenáctém místě. Na 23. příčce se umístil Petr Myška s Obora Shut It Out.
 
V CCI3*-S se blýskl výbornou druhou příčkou Robert Pokorný v sedle Quantos Mer. Do Top 10 se dostala také Kristýna Krakovská se Zackem. V této úrovni se dařilo i Barboře Kamírové a Michaele Balounové.
 
Zastoupení mělo Česko i v dalších soutěžích na úrovni jedné a dvou hvězd.
 

Kompletní výsledky najdete ZDE




K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE