reklama 11B

Olympijský magazín s parkurovým tématem. Hostem je Aleš Opatrný

ikonka

Česká televize vysílá pravidelně každý týden Olympijský magazín plný novinek nejen z olympijského světa. Hostem aktuálního vydání s premiérou ve čtvrtek 22. října je parkurový reprezentant Aleš Opatrný. Pořad bude mít hned několik repríz.
20.10.2020 15:10  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A
 
Na olympijský magazín s Alešem Opatrným se můžete premiérově podívat na programu ČT Sport ve čtvrtek 22. října od 10:50 hodin. 
 
První repríza je v pátek 23. října od 11:00 hodin, další pak v neděli od 7:40 hodin a následně v pondělí od 13:25 hodin. Poslední je předběžně naplánovaná na úterý 27. října od 15:15 hodin. 
 
Jelikož však poměrně často dochází k vysílacím změnám, doporučujeme sledovat aktuální nasazení pořadu v internetovém programu České televize POD TÍMTO ODKAZEM
 
Hostem Olympijského magazínu byla v nedávné době i Anna Kellnerová. Na tento díl se můžete podívat prostřednictvím i-Vysílání TADY



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE
function closepop(){ $("body").removeClass("hidescrollbar"); $("#popreklamagal").hide(); $("#popreklama").hide(); }