reklama 11A

Marek Klus skončil třetí v GP v Lake Areně. Šesté místo patřilo Ulčové

ikonka

V neděli 23. května se objevili čeští jezdci na startu závěrečné Grand Prix v rakouské Lake Areně ve Wiener Neustadtu. Třetí místo po dvou chybách v rozeskakování vybojoval Marek Klus s Largem. Šestou příčku obsadila Natálie Ulčová v sedle Demonta.
23.05.2021 18:13  |  Autor: Vojtěch Kroupa  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Velmi úspěšně reprezentoval v rakouském Wiener Neustadtu Českou republiku Marek Klus, a to po celou dobu tohoto národního mítinku.
 
V neděli zazářil v závěrečné Grand Prix s překážkami 145 centimetrů vysokými, když se s Largem probojoval do rozeskakování společně s dalšími dvěma jezdci. Nakonec přišly dvě chyby a Marek Klus bral konečné třetí místo. V základním parkuru inkasovala čtyři trestné body Natálie Ulčová s Demontem, z čehož byla nakonec hezká šestá pozice. 
 
Marek Klus však bodoval i v soutěži s překážkami do 135 centimetrů v sedle valacha Liverpoola. S ním překonal parkur bez zaváhání a s nulou na kontě skončil pátý. V této soutěži s oběma svými koňmi Djangem S a Matissem přivezla po jedné chybě do cíle Nyna Bartoňková. 
 
Parkur na 130 centimetrech se v neděli v Lake Areně vydařil Michaele Hažmukové spolu s jejím hřebcem Caprianem Z, s nímž nakonec dosáhla na konečnou šestou příčku. Zastoupení mělo Česko i v rámci Elite Tour. Na této úrovni bodovala Alžběta Malcová, která si dojela pro skvělé druhé místo s Exclusive S Look at me. 
 

Kompletní výsledky naleznete ZDE

 
Foto: Kateřina Návojová, Nyna Bartoňková  



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE