reklama 11B

Kateřina Bubáková skončila třetí v Grand Prix CSI1* v Peelbergenu

ikonka

Výborně reprezentovala po celou dobu Českou republiku při mezinárodních závodech v nizozemském Peelbergenu Kateřina Bubáková. Nejlépe jí vyšla sobotní Grand Prix na 130/135 centimetrech, při níž s klisnou Clintons Dream Girl obsadila třetí místo.
01.08.2021 19:25  |  Autor: Vojtěch Kroupa  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D
 
Kateřina Bubáková vyrazila na mezinárodní parkurový mítink do Peelbergenu společně se svou trenérkou Zuzanou Zelinkovou, které se také dobře dařilo při jednotlivých startech se svými koňmi. 
 
V páteční kvalifikaci s překážkami do 135 centimetrů obsadila Zuzana Zelinková třináctou pozici v sedle valacha Flavio po bezchybné jízdě. Vedlo se jí také v túře pro mladé koně, v níž byla v ten samý den bezchybná s šestiletým valachem Kadarem V.L. a skončila šestnáctá. 
 
Vrcholem této dvouhvězdičkové parkurové události byla sobotní Grand Prix s překážkami 145 centimetrů vysokými. Tu ovládl Denis Lynch s Vizou Z z Irska po bezchybně a nejrychleji překonaném rozeskakování. Druhý skončil Matthew Sampson s Geneve R z Velké Británie a místo třetí vybojoval Němec Marcus Ehning s Comme IL Faut. 
 

Kompletní výsledky naleznete ZDE

 

Foto: poskytla Eva Bubáková 




K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE