reklama 11D

Zelinková opouští stáj Ing. Plaché. Rodina je na prvním místě, říká

ikonka

Parkurová jezdkyně Zuzana Zelinková oficiálně oznámila ukončení spolupráce se stájí Jumping Team For Pleasure, kterou provozuje Ing. Olga Plachá. Důvodem je, že si chce užít naplno roli maminky. Prozradila také, že se chystá svatba.
18.12.2020 19:23  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A
 
„Jak již nepochybně všichni víte, v mem životě se odehrála velká změna a od srpna mě každé ráno vítá malý človíček Jonášek a jeho táta Alex. Proto se po téměř deseti letech naše cesty se stájí Jumping Team For Pleasure paní Ing. Olgy Plaché dají každá jiným směrem,“ píše v úvodu svého prohlášení Zuzana Zelinková.
 
„Děkuji za všechny ty krásné zážitky a okamžiky, které mi už zůstanou na cely život. – Pro mě je tato životní role maminky a brzo i manželky (snad si to nerozmyslí :o) úplně nová a chtěla bych si ji užít na maximum. Jsem otevřená novým výzvám a spolupracím ať už jezdeckého nebo trenérského formátu, ale rodina je pro mě nyní na prvním místě! Ještě jednou upřímně děkuju,“ dodává Zelinková.
 

PSALI JSME: Zuzana Zelinková: Učím se nebát se. Boj o Tokio nechávám otevřený

 
Zuzana Zelinková se do závodního sedla vrátila teprve před nedávnem, když absolvovala národní závody v Šamoríně. Startovala i s hřebcem Calerim, s nímž patřila mezi adepty na olympijskou účast, kterou ještě před nedávnem zcela nevylučovala: „Bylo to trochu divoké, ale nic jiného jsem nečekala. Právě proto jsem si říkala, že ho vezmu sem, aby vypustil tu první páru a ve Španělsku jsme mohli již začít pracovat na té kondici a připravovat ho na sezonu,“ plánovala si ještě začátkem prosince Zuzana Zelinková další závody nejen s Calerim. 
 
„V lednu a v únoru máme naplánované na pět týdnů Španělsko, v březnu a v dubnu pojedeme buď do Šamorína, pokud bude, nebo na jiné trochu větší závody, aby získal kondici. Na duben až květen bych mu chtěla najít dvoje troje velké závody. S týmem si však ještě musíme sednout, jaké jsou vůbec plány všech ostatních a potom bychom uviděli. – Každopádně se budu snažit udělat maximum pro to, aby když nebude olympiáda, tak jsme mohli startovat třeba na mistrovství Evropy. To je oproti Tokiu za rohem. Zkrátka se budeme připravovat k nějakému cíli, a když bude potřeba, abychom nastoupili, tak se budeme snažit být připraveni,“ prozradila v nedávném rozhovoru pro Jezdci.cz. Nakonec je vše jinak, ale důvody nového rozhodnutí jsou více než pochopitelné. 
 
Foto Josef Malinovský



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE