reklama 11A

Jan Tops: Všichni se na GC Prague Playoffs těší. Praha je úžasné město

ikonka

Rok 2021 byl pro světovou parkurovou sérii Global Champions v mnoha ohledech mimořádný, ale pozitivní je, že by mělo proběhnout všech šestnáct mítinků vč. Prague Playoffs. „Praha je pro náš sport prostě výjimečná,“ řekl v rozhovoru Jan Tops.
22.09.2021 22:00  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |  
VIDEO
| FANCLUB
reklama 12B
 
Global Champons má aktuálně za sebou dva mítinky v Římě a před sebou ještě dva mítinky v Šamoríně a velkolepé zakončení v Praze. 
 
Ačkoliv se nemohly uskutečnit zastávky v Mexiku, v New Yorku a v Šanghaji, duchovní otec této prestižní parkurové série Jan Tops je spokojen s tím, že co do počtu kol bude dodržen plán ze začátku sezony. „Samozřejmě tento rok byl obtížný kvůli covidu, ale buďme optimisté, bylo to pořád lepší než minulý rok. Doufám, že nadcházející ročníky budou na tom opět lépe než tento,“ konstatoval v krátkém video rozhovoru.
 

Nepřehlédněte: Do Prahy chceme s Catch Me přijet v plné síle, říká Anna Kellnerová

„Dobrá zpráva je, že tento rok plánujeme stejný počet akcí. Některé zastávky jsme sice zdvojili, jako například Řím. Trochu jsme změnili organizaci našich akcí, ale myslím, že naši fanoušci po celém světě, jezdci, majitelé týmů GCL i všichni, kdo jsou do toho zapojeni, jsou velmi spokojeni, jak to celé dopadlo,“ pokračuje Tops.
 
V říjnu bude hostit dvě kola Global Champions slovenský Šamorín, který nahradí zrušené závody v New Yorku a v Šanghaji. Poté však již bude vše směřovat k závěrečné galashow světového parkuru GC Prague Playoffs. „Nejen já, ale všichni ze světa koní se těší do Prahy. Je to úžasné místo se skvělou atmosférou. Pro náš sport je Praha prostě výjimečná. Všichni se na Prague Playoffs v O2 areně těší od doby, kdy jsme tam byli před třemi lety poprvé,“ dodává Jan Tops.
 

 
Redaktor: Josef Malinovský, foto a video: Radim Kaller
Zdroj: Global Champions Prague Playoffs



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE