reklama 11A

Drezurní OM Prahy v Hradištku: Po prvním kole vede Sigismondi

ikonka

Areál Jezdecké školy Equus Kinský v Hradištku hostí ve dnech 2. až 4. října oblastní mistrovství Prahy v drezuře, v jehož prvním kole byl mezi seniory nejúspěšnější Fabrizio Sigismondi. Zároveň bylo zařazeno i finále Českého poháru v paradrezuře.
03.10.2020 19:42  |  Autor: Vojtěch Kroupa  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

V sobotní nejobtížnější soutěži drezurního oblastního mistrovství Prahy v kategorii seniorů se v prvním kole nejvíce dařilo dvojici Fabrizio Sigismondi a Elegant. Vítězné skóre dosahovalo hodnoty 70,637 %. Druhá skončila Adéla Neumannová, která sedlala hřebce jménem Heidekrug. Od rozhodčích obdržela 66,373 %. Místo třetí patřilo Zuzaně Hautové s Landbergrem, která zapsala 65,833 %. 
 
Na program je také zařazeno tříkolové finále Českého poháru v paradrezuře. Vypsány byly dvě kategorie: paradrezurní pohár a paradrezurní pohár – novice. V sekci 'paradrezurní pohár - novice' při sobotním druhém kole, kdy dvojice absolvovaly individuální testy, byla nejúspěšnější Tereza Dubcová s Mon Aer (68,751 %). Na druhý nejlepší výsledek (67,161 %) dosáhl Rostislav Výhnálek s koněm Vánek. Třetí místo obsadil Petr Novák, který také startoval v sedle Vánka (65,179 %). Kategorii 'zařazení' ve druhém kole ovládla Kristýna Rudolfová, když s Bajkonurem získala 66,680 %. Druhý nejlepší výkon předvedl Jan Rous s koněm Codam, který byl hodnocen 62,384 % a třetí příčku obsadila Jana Berušková s Narcisem (60,956 %). 
 
 

Kompletní výsledky všech ostatních kategorií naleznete POD TÍMTO ODKAZEM 

Foto archiv jezdce Fabrizio Sigismondi 



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE
function closepop(){ $("body").removeClass("hidescrollbar"); $("#popreklamagal").hide(); $("#popreklama").hide(); }