reklama 11B

Anna Marie a Kristina Vítek úspěšné při zahajovacím dni v St. Tropez

ikonka

Sestry Anna Marie a Kristina Vítek závodí od 7. října na mezinárodních závodech v Grimaud – Golfe de St. Tropez. V soutěži s výškou překážek 115 centimetrů se obě probojovaly do elitní desítky. Bezchybných parkurů však předvedly mnohem více.
07.10.2021 20:10  |  Autor: Denisa Vegrichtová  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Ve čtvrtek 7. září se v St. Tropez konal první den mezinárodních závodů na úrovni jedné, dvou a čtyř hvězd. V jednohvězdové a dvouhvězdové kategorii soutěžily Anna Marie a Kristina Vítek. V soutěži s výškou překážek 115 centimetrů se dařilo Anně Marii Vítek, která s klisnou Mama Mia Picobello Z vybojovala sedmé místo. Těsně za ní se umístila Kristina Vítek s hřebcem Kamirez Van Orchid´s. 
 
Kristina absolvovala bezchybně i parkur na výšce 125 centimetrů a s klisnou Chaska II se zařadila na jedenácté místo. Bez trestných bodů dokončila soutěž i Anna Marie s Holandou VDL.
 
V rámci dvouhvězdového CSI se první den více dařilo Anně Marii, která s Chacco´s Amke dojela opět bez chyby a umístila se na dvacáté příčce. S valachem Lanoso taktéž nechybovala a obsadila dvacáté sedmé místo. Kristina sedlala také dva koně. S hřebcem Mtf Starpower se po čistém parkuru zařadila na třicáté druhé místo. S klisnou Coudless 2 si připsala čtyři trestné body. 
 
Foto: poskytla Anna Marie Vítek



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE