reklama 11C

V Monaku se daří Vingrálkové i sestrám Vítkovým. Zněla i česká hymna

ikonka

Již druhým dnem pokračovaly v Monaku mezinárodní skokové závody, které jsou součástí série Global Champions. V nižší kategorii CSI2* reprezentují Českou republiku sestry Anna Maria a Kristina Vítek, ale také Sára Vingrálková. Nutno dodat, že úspěšně.
02.07.2021 22:30  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

 
Již ve čtvrtek si Kristina Vítek v Monaku připsala v sedle Kamireze van Orchid´s pěkné čtvrté místo v soutěži do 115 centimetrů. Sára Vingrálková s Oscarem des Fontaines skončila třetí na parkuru do 140 centimetrů. Stejná dvojice zvítězila v páteční stotřicítce. 
 
Anna Marie Vítek s Chacco´s Amke absolvovala druhý soutěžní den svoji první stočtyřicítku a nezaznamenala žádný trestný bod. Díky času 61,37 sekundy skončila na skvělé páté příčce. S klisnou Mama Mia Picobello Z Anna startovala v soutěži do 115 centimetrů, v níž projela celý kurz v druhém nejlepším čase. Jedna chyba ji však odsunula na 13. řádek výsledkové listiny. 
 
Hlavní páteční soutěží byla Cena casina Monte-Carlo s výškou překážek do 150 centimetrů. Čtyři dvojice dokončily základní část i rozeskakování bez penalizace a díky času 35,03 vyhrál Brit James Wilson s klisnou Imagine de Muze. 
 
V sobotu pokračují závody opět soutěžemi zařazenými do série Global Champions. GCL v Monaku vyvrcholí od 17:10 hodin. Ve 20:30 pak na ni naváže LGCT Grand Prix Monaka. Po této Velké ceně se dozvíme již sedmé jméno jezdce, který se bude moci těšit na účast v Super Grand Prix. Ta bude v druhé polovině listopadu součástí galashow světového parkuru Global Champions Prague Playoffs v libeňské O2 areně. 
 
Foto: tiskový servis LGCT



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE