reklama 11B

Zvára při rozcvičce s Cento Lanem skončil v Olomouci druhý. Vyhrál Žák

ikonka

V Ceně města Olomouce zvítězil jedinou bezchybnou v rozeskakování Michal Žák s koněm Full Swhing BH ze Slovenska. Stejný jezdec obsadil i třetí příčku s Flashdencerem. Jedno lehké shození sesadilo na druhou pozici Ondřeje Zváru s Cento Lanem.
12.07.2020 18:45  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  | 
VIDEO
| FANCLUB  |  APLIKACE
reklama 12D

 
Do rozeskakování Ceny města Olomouce postoupilo sedm dvojic z devatenácti, ale téměř žádné se nepodařilo bezchybnou jízdu na zkráceném parkuru zopakovat. 
 
Druhý od konce startoval Ondřej Zvára s Cento Lanem Arcus, s nímž se přijel na kolbiště Equine Sport Centra poprvé rozeskákat po koronavirové pauze. Potenciální člen reprezentačního družstva pro olympijské hry v Tokiu se představil ve výborné formě, ale přesto se neubránil na předposledním skoku lehké chybě. I tak průběžně vedl, neboť čas 37,80 byl v kombinaci se čtyřmi trestnými body stále nejlepším výsledkem.
 
Do celkového pořadí mohu zasáhnout již jen Michal Žák v sedle Full Swinga BH. Slovenský jezdec věděl, že může jet na jistotu a k prvenství mu stačí zajet bez chyby a v časovém limitu. To se mu nakonec podařilo a mohl se radovat první a třetí příčky, na níž dosáhl s Flashdencerem. Ten jednou chyboval a cílem projel v čase 38,34.  Ondřej Zvára se svojí stájovou jediničkou Cento Lanem tak skončil druhý.
 
Internetová televize EquiTV.cz vysílala průběh nedělní Ceny města Olomouce živě. Aktuálně připravila záznam rozeskakování hlavní soutěže, ale můžete se těšit ještě na kompletní videozáznamy i rozhovory s dvěma nejlepšími účastníky. Chybět nemůže ani souhrnná zpravodajská reportáž v pořadu Equinews. 
 
 



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE