reklama 11A

Týden číslo 30 přinese parkurové MČR i drezurní kritérium v Hradištku

ikonka

Pozornost zejména parkurových fandů se bude soustředit od 25. července zejména do Martinic, kde se bude konat parkurové mistrovství ČR mladých jezdců a seniorů. Kromě toho ale nabízí národní kalendář i řadu dalších akcí, včetně drezurního KMK.
23.07.2019 18:21  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Jedním z vrcholů domácí sezony je národní šampionát v parkurovém skákání pro ženy, jednoltivce, družstva a jezdce do 25 let. Z tohoto mistrovství republiky, které propukne ve čtvrtek 25. července v Martinicích, budeme přinášet průběžně aktuální informace. Navíc v neděli můžete sledovat celý program živě online na EquiTV.
 
Vedle této akce se však v Česku koná řada dalších závodů, kam můžete vyrazit. V Hradištku proběhne drezurní Kritérium mladých koní, drezura se pojede i v Humpolci a v Hnanicích. 
 
Do Starého sedla v Karlovském kraji se sjedou vytrvalci, aby tam změřili síly v národních soutěžích. Štěnovický Borek se stane dějištěm kvalifikace na MČR v reiningu a parkurové hobby i oficiální závody se budou konat hned na dvanácti místech, třeba v Mažicích, Staré Boleslavi, Spojilu nebo v Olomouci, kde proběhne Stylový pohár ČJF.
 

Výsledky z národních závodů najdete ZDE




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE