reklama 11C

Dvacítka akcí v 28. týdnu. Zduchovice hostí Summer Jumping Festival

ikonka

Národní kalendář nabízí v třetím červencovém víkendu více než dvacítku závodů. Vrcholy budou mistrovství ČR v drezuře a paradrezuře a ČSP Velká cena Olomouce. Zamířit však můžete také do Zduchovic na Food Festival spojený s parkurovými závody.
10.07.2019 16:50  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Více než dvacet závodů je zapsáno do kalendáře České jezdecké federace na třetí červencový víkend. Mistrovství ČR v drezuře a paradrezuře v Královicích i Českému skokovému poháru v Olomouci jsme věnovali samostatné příspěvky, které najdete v seznamu souvisejících článků níže.
 
Kalendář ovšem nabízí mnoho dalšího. Od 10. do 14. července bude probíhat ve Zduchovicích parkurový Summer Jumping Festival a Channel Star. Ten bude spojený s Food Festivalem, takže o dobré jídlo nebude nouze. Sportovní program nabídne na čtyři desítky parkurů. V sobotu se bude skákat až do úrovně T*, tedy na překážkách do 145 centimetrů a o den později vyroste na zduchovickém kolbišti dokonce stopadesátka, jež se i v Českém skokovém poháru objevuje sporadicky. Účastníci si tak mohou vyzkoušet pár dní před mistrovstvím ČR úroveň nejvyššího parkuru kategorie jednotlivců. 
 
Skákat se bude také v Brně na Panské líše, a to v neděli. Jedná se o Panská lícha Cup. Borová zažije oblastní mistrovství pražské a jihočeské oblasti ve všestrannosti, drezura se pojede ve Frenštátě pod Radhoštěm a Dvorečku. Do Dolní Lomné můžete vyrazit na kočáry.
 

Kompletní výsledkový servis najdete ZDE




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE