reklama 11B

SP Göteborg: Druhé kolo zamíchalo pořadím. Madden se šplhá nahoru

ikonka

V pátek 5. dubna se v Göteborgu jelo druhé kolo finále Světového poháru v parkurovém skákání. Parkur s překážkami do 160 cm, který vyvrcholil rozeskakováním, zamíchal pořadím. Ve vedení je Aznar, obhájkyně titulu Madden postupuje vzhůru.
05.04.2019 20:59  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A
Druhé kolo finále Světového poháru, které se odehrálo v göteborské hale v pátek 5. dubna, zamíchalo průběžným pořadím. Soutěž s překážkami do 160 cm ovládl v rozeskakování Švéd Peder Fredricson v sedle valacha Catch Me Not S a katapultoval se na druhé místo finálové tabulky. 
 
Do vedení se dostal Španěl Eduardo Alvarez Aznar, který v pátečním kole dojel s hnědákem Rokefellerem de Pleville Bois Margot druhý. Lídr ze čtvrtečního zahájení Steve Guerdat ze Švýcarska klesl na třetí místo, když v druhém kole jednou chyboval. 
 
Na špičku se začíná dotahovat loňská vítězka Američanka Beezie Madden, která se Breitlingem v pátek chybovala jednou až v rozeskakování a v průběžném pořadí je čtvrtá.
Na druhé kolo naopak nebude v dobrém vzpomínat belgický jezdec Pieter Devos, jenž byl po prvním kole na druhé příčce. V druhém parkuru byl ovšem s Apartem vyloučen a jeho cesta do poslední nedělní soutěže se uzavřela.
 

PSALI JSME: SP Göteborg: V čele finále je Guerdat. Whitakera vyřadil těžký pád

 

Osmadvacet dvojic se představí v neděli 7. dubna ve dvoukolové soutěži do 160 cm, v níž se definitivně rozhodně o šampionovi Světového poháru 2018/2019.
 

Výsledky z Göteborgu včetně průběžného pořadí jsou ZDE

Foto: FEI / Liz Gregg





reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE