reklama 11D

Šek pro Lucii Melmerovou. Jezdecká veřejnost vybrala přes milion korun

ikonka

České jezdecká federace prostřednictvím prezidentky Olgy Plaché předala Lucii Melmerové symbolický šek na částku 1.026.301,61 Kč, kterou pro tuto mladou parkurovou jezdkyni vybrala široká veřejnost poté, co se těžce zranila při pádu z koně.
26.04.2021 20:55  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12A
 
Setkání prezidentky České jezdecké federace Olgy Plaché s Lucií Melmerovou a její maminkou se konalo v prostorách sekretariátu ČJF. 
 
„Během přátelského rozhovoru byla oběma stranami podepsána darovací smlouva. Dojatá Lucka poděkovala všem dárcům za jejich podporu a paní prezidentka jí popřála mnoho sil a brzký návrat do sedla,“ uvedli zástupci ČJF na oficiálních stránkách této instituce.
 
Poté převzala Lucie Melmerová z rukou prezidentky ČJF symbolický darovací šek na částku 1.026.301,61 Kč, což je fantastický výtěžek z veřejné sbírky, na který přispělo velké množství dárců během téměř tří měsíců trvání sbírky. 
 

Psali jsme: Resuscitovala mě máma. Chci se na koně alespoň posadit, říká Melmerová

 
Finanční prostředky, jež budou během několik dní zaslány Lucce na bankovní účet, jí pomohou s úhradou nákladů na rehabilitaci a rekonvalescenci po těžkém úrazu. Připomeňme, že ještě 9. srpna loňského roku se radovala v Chuchle Areně Praha ze zisku bronzové medaile při mistrovství České republiky v parkurovém skákání starších juniorů. V úterý 25. srpna po nešťastném klopýtnutí koně však pro ni začal boj o život. 
 
„Spadla jsem z koně, který zakopl, spadl a já spadla pod něj. Když se zvedal, tak mi přitom šlápl na hlavu. Pamatuji si, jak padám a pak jen malý okamžik, jak mi mamka dává první pomoc. Později až probuzení na ARU.  Nemohla jsem mluvit, pouze jsem mrkala – jedenkrát znamenalo ano, dvakrát ne,“ vzpomínala Lucie v prosinci na nešťastný incident při rozhovoru pro Jezdci.cz. Kůň jí při zvedání se způsobil frakturu lebky. 
 
Foto: ČJF
Zdroj: ČJF



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE