reklama 11C

ČJF vyhlašuje sbírku pro Lucii Melmerovou. Pomozme Lucce zpět do sedla

ikonka

Česká jezdecká federace vyhlašuje veřejnou sbírku pro svoji členku, reprezentantku a bronzovou medailistku z mistrovství České republiky Lucii Melmerovou, která utrpěla před více než třemi měsíci velice těžké zranění při pádu z koně.
18.12.2020 18:25  |  Rubrika: Sport  |  
NEPŘEHLÉDNĚTE
| FANCLUB
reklama 12B
 
Po srpnovém pádu při tréninku Lucii Melmerové kůň šlápl na hlavu a způsobil jí impresivní zlomeninu lebky. Lucka zůstala ležet s těžkou poruchou vědomí, její maminka, zdravotní sestra, jí okamžitě poskytla první pomoc a resuscitovala jí do příjezdu lékařů.
 
Zdravotní stav Lucky se postupně pomalinku zlepšuje, ale stále přetrvávají zdravotní komplikace, které mají za následek horší pohybovou koordinaci. Po propuštění z FN Motol již Lucka absolvovala první pobyt v rehabilitační nemocnici Beroun. V současné době ambulantně dojíždí do Berouna na fyzioterapii a ergoterapii. V lednu nastupuje do Motola na rehabilitaci a následně, pokud vše půjde dobře, má naplánované rehabilitační pobyty v Kladrubech a opět v Berouně. 
 

NEPŘEHLÉDNĚTE: Resuscitovala mě máma. Chci se na koně alespoň posadit, říká Melmerová

 
Velkým přáním Lucky je se co nejdříve posadit do sedla – čeká jí ale náročná cesta plná problémů, aby si své přání splnila. Mezi tyto problémy patří např. pořízení rehabilitačních, sportovních a kompenzačních pomůcek, rehabilitačních procedur a dalších nákladů s tím spojených. „Rádi bychom jí v jejím úsilí podpořili i formou veřejné sbírky, tak abychom jí a její rodině alespoň částečně pomohli překonat nelehkou životní situaci,“ uvádí zástupci České jezdecké federace v tiskové zprávě.
 
Lucce pomůžete jakýmkoli příspěvkem, který pošlete na číslo účtu: 296156054/0300. Pohyby na transparentním účtu můžete sledovat ZDE
 
Společnost EQUINET s.r.o., provozovatel webů Jezdci.cz, EquiTV.cz a Jezdeckainzerce.cz, se k této sbírce připojuje. „Rádi tuto aktivitu České jezdecké federace podpoříme nejen mediálně, ale i finančně,“ uvedl jednatel společnosti EQUINET Josef Malinovský.
 
Foto Zenon Kisza / ČSP



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE