reklama 11C

Česká jezdecká federace připravuje sbírku pro Lucii Melmerovou

ikonka

Výkonný výbor České jezdecké federace schválil na svém listopadovém zasedání zřízení veřejné sbírky ve prospěch Lucie Melmerové. Bronzová medailistka z mistrovství České republiky starších juniorů 2020 se zotavuje z těžkého úrazu po pádu z koně.
24.11.2020 17:55  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B
 
Česká jezdecká federace připravuje sbírku ve prospěch Lucie Melmerové, která se zotavuje z těžkého úrazu po pádu z koně, jenž utrpěla koncem srpna letošního roku. 
 
Nedlouho před tím se stala v pražské Velké Chuchli druhou vicemistryní v parkurovém skákání starších juniorů. Bronzovou medaili tehdy vybojovala s Lorettou 3 v napínavém rozeskakování. 
 
Zřízením sbírky pověřil Výkonný výbor ČJF generálního sekretáře Jiřího Strejčka, a to za administrativní podpory ze strany oblasti Praha.
 
Zdroj: Zápis ze zasedání VV ČJF
Foto Zenon Kisza / ČSP



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE