reklama 11A

Prague Lions v Berlíně po prvním kole devátí. Sedm týmů nechybovalo

ikonka

V Berlíně v pátek odstartovalo už osmé kolo série Global Champions League. Tým Prague Lions jsou po první části týmové soutěže devátí se zatížením čtyřmi trestnými body. Celkem sedm celků na překážkách nechybovalo, šest jich pokračuje bez penalizace.
23.07.2021 21:34  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C


Páteční soutěž Global Champions League v Berlíně s výškou překážek do 155 centimetrů překonalo relativně velké množství soutěžních dvojic bez penalizace. 

Do sobotního druhého kola, které definitivně rozhodne o přídělech bodů v týmové tabulce, postupuje celkem šest celků bez penalizace. Jsou jimi Monaco Ace, Paris Panthers, New York Empire, Shanghai Swans, Valkenswaard United a Berlin Eagles. Sedmí Doha Falcons mají pouze jeden trestný bod za překročení časového limitu. 

Další dvě družstva mají po čtyřech trestných bodech za jednu chybu. Vedle osmých London Knights jsou to i Prague Lions. Ty reprezentovali Leopold van Asten s VDL Groep Elegant Hero Z a Jur Vrieling v sedle Fiumicino van de Kalevallei. Zmíněné shození zaznamenal první jmenovaný. 

Global Champions League pokračuje v sobotu od 12:30. V 16:15 na ni naváže Longines Global Champions Tour Grand Prix Berlína, v níž se pětatřicet kvalifikovaných jezdců pokusí získat zlatou jízdenku do pražské Super Grand Prix, jež se uskuteční v rámci listopadové galashow světového parkuru v libeňské O2 areně.

Podrobnosti o programu jsou na webu www.gcglobalchampions.com, kde je též možné sledovat on-line přenos.

Foto: GCL
Zdroj: tiskový servis GCL


 




K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE