reklama 11C

Prague Lions byli v Monaku pátí. Páté místo drží i v žebříčku GCL

ikonka

Skvělé výkony předvedli v sobotu 3. července členové týmu Prague Lions při druhém kole Global Champions League v Monaku, v němž se posunuli z průběžné jedenácté na konečnou pátou pozici. S výrazným náskokem vyhráli Paris Panthers.
03.07.2021 22:41  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

 
Prague Lions drží velmi dobrou formu a v Monaku vybojovali při sedmém závodu Global Champions League páté místo. 
 
Po čtvrteční zahajovací části to přitom vůbec nevypadalo tak optimisticky, neboť s 12 trestnými body, které inkasoval Jur Vrieling s desetiletým valachem Fiumicinem van de Kalevallei, byli až jedenáctí. Jenže napodruhé tato dvojice chybovala pouze jednou a druhý člen týmu Sergio Alvarez Moya s třináctiletým Alamem předvedl dvě bezchybné jízdy. Celkových 16 trestných bodů stačilo na pátý řádek výsledkové listiny. 
 
Na stupních vítězů přitom byly i dva celky s 12 body. Právě takové skóre zaznamenali Monaco Aces a St. Tropez Pirates. Jediným družstvem bez bodového zatížení byli Paris Panthers reprezentovaní Nayelem Nassarem s Igorem van de Wittemoere a Darraghem Kennym v sedle valacha Idalville d´Esprit. Před Pražskými lvy skončili ještě s 13 body Doha Falcons a za nimi pouze s rozdílem součtu časů zůstali New York Empire, Madrid in Motion a Valkenswaard United. Zbývajících osm týmů mělo 20 a více trestných bodů. 
 
V průběžném pořadí po sedmi kolech se drží ve vedení Valkenswaard United. Přestože zapisovali výrazně méně bodů než v předešlých závodech, mají již v tabulce 171 bodů. Druzí Monaco Aces nasbírali 133 bodů a se 129 body jsou třetí Shanghai Swans. Čtvrtý řádek patří se 117 body vítězné sestavě z Monaka. O deset bodů méně než panteři si doposud připsali lvi. Nic méně dalších šest dalších družstev ztrácí na Prague Lions maximálně osm bodů, což znamená, že každá další soutěž GCL může znamenat poměrně výrazné změny v pořadí. Na ty si však počkáme nejméně tři týdny, neboť série bude pokračovat až poslední červencový víkend.
 
Foto: GCL
Zdroj: tiskový servis GCL



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE