reklama 11B

Přestupy v GCL: Jobsová střídá Gatesovou. Springsteen nově za Vikingy

ikonka

Parkurová Global Champions League oznámila přestupy jezdců v polovině sezony. Některé jsou doslova exkluzivní. Eve Jobs nahradila Jennifer Gates v týmu Paris Panthers. Jessica Springsteen bude reprezentovat Scandinavian Vikings.
08.07.2021 13:10  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

 
Exkluzivní přestupy v polovině sezony hlásí Global Champions League. Jessica Springsteen nahradila v celku Scandinavian Vikings Jamese Wilsona. Malin Baryard-Johnsson je nově členkou týmu Shanghai Swans místo Margie Goldstein. Švédská hvězda je velkou posilou i tak silného týmu Shanghai Swans. Připojila se k sestavě: Christian Ahlmann, Max Kuehner, Alexandra Thornton, Pius Schwizer a jezdec U25 Lucas Porter.
 
Eve Jobs je novou posilou Paris Panthers místo Jennifer Gates. Roger-Yves Bost nahradil Carlose Lopeze v Cascais Charms, Marlon Zanoteli vystřídal Cindy VD Straten v Madrid in Motion. Celkem došlo ke změnám v sedmi týmech. 
 
Global Champions League vyvrcholí Super Cupem při listopadové galashow světového parkuru Prague Playoffs v libeňské O2 areně, v němž bude rozdáno na dotacích šest milionů eur. 
 
Foto: Josef Malinovský, grafika GCL
Zdroj: GCL



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE