reklama 11A

Početná česká elita boduje již od středy v Ebreichsdorfu

ikonka

Již od prvomájové středy se účastní řada českých jezdců CSI2* v rakouském sportovním centru Magna Racino v Ebreichsdorfu. Během prvních tří dnů nasbírali řadu cenných umístění, přičemž Kamil Papoušek v soutěži mladých koní dokonce dvakrát zvítězil.
03.05.2019 23:05  |  Autor: Pavlína Záhorová  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Středa patřila mladým koním

 

Rakouské sportovní centrum Magna Racino hostí již od středy 1. 5. mezinárodní skokový mítink. Úvodní den patřil soutěžím pro mladé koně, což je především parketa Kamila Papouška. Ve všech třech soutěžích pro pěti až sedmileté se mu podařilo umístit se v první desítce - s pětiletým Cherradem s chybou, s šestiletým Charlynem s nulou a stejně tak i se sedmiletým Harveyem. Bezchybně dokončil také Matěj Kotalík v kategorii šestiletých s valachem Charro.

 

Čtvrteční triumf Kamila Papouška s mladými koňmi

 

Ve čtvrtek vedle soutěží pro mladé koně odstartovaly také soutěže Bronze, Silver, Gold i Diamond Tour. Bronzová túra běžela na 120 cm a z českých dvojic ji bezchybně dokončili Adam Přemysl a Quadra, Alžběta Malcová a Exclusive S Look At Me, Adéla Pokorná a Gran Cornetto a Aneta Pokorná s Hudalmou. V Silver Tour do 130 cm se nejvíce dařilo Janu Štětinovi v sedle hřebce Gylord a v Gold Tour pak Přemyslu Adamovi s Cachasem. V nejvyšší soutěži dne, spadající do diamantové túry, se velmi dobře předvedli dva čeští reprezentanti - Matěj Kotalík s koněm Liston Achterhoek a Ondřej Zvára s Chaccolanem, oba dokončili s nulou na pátém a sedmém místě!
Soutěže pro mladé koně opět patřili především Kamilu Papouškovi, kdy se mu v kategorii pětiletých a sedmiletých podařilo dokonce zvítězit! V pětiletých s Cherradem, v sedmiletých s Mister Star VD Zandhoeve a dařilo se mu také s klisnou Charlyn v šestiletých, kde dokončili pátí. Nicméně mladé koně předvedl velmi dobře rovněž Jan Štětina, bezchybně dokončil s šestiletým hřebcem Elvis-S, podobně jako Matěj Kotalík s Charrem, a v sedmiletých pak s koněm Eldo Indo.
 

V pátek již bez mladých koní

 

Pátek přinesl opět řadu zajímavých umístění pro české dvojice. Například v Silver Tour se zadařilo Alžbětě Malcové s Lolou, když dokončila na čtvrtém místě, Bronze Tour absolvoval bezchybně Jan Štětina a Cabaret S a v Silver Tour byl dokonce s hřebcem Gylord druhý. V diamantové túře byl z českých reprezentantů nejlepší Aleš Opatrný se Sangris Boyem na 6. místě.
 

Kompletní výsledky najdete na TOMTO ODKAZU.





reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE