reklama 11B

Zvára druhý při podzimní túře v Ebreichsdorfu

ikonka

V rakouském Ebreichsdorfu v areálu Magna Racino vrcholila během nedělního dne 11. listopadu první část podzimní série Racino Herbst-Tour. V nejtěžší soutěži národních závodů CSN se nejlépe představil z české reprezentace Ondřej Zvára …
12.11.2018 13:40  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Nedělní zkouška 140 centimetrů vysoká se jela s jedním rozeskakováním. Jednalo se o kvalifikační soutěž do Racino Herbst-Tour Grand Prix, která se uskuteční na závěr druhého závodního týdne této podzimní túry, tedy v neděli 18. listopadu. Přístupna přitom bude pouze kvalifikovaným jezdcům.

Výborný výsledek v této nejtěžší soutěži nedělního dne podal český zástupce Ondřej Zvára. S Chaccolanem totiž po bezchybném základním kole postoupil také do rozeskakování. I v něm se mu dařilo, neboť si na konto připsal opět nulu. Dosažený čas činil 40,55 vteřiny, což nakonec stačilo na pěkné druhé místo konečného pořadí.

Základní kolo této náročné soutěže překonalo pouze pět jezdců bez trestných bodů, a tak jsme viděli méně početné startovní pole v rozeskakování.

Čeští jezdci sbírali další úspěchy také v nižších soutěžích, kde jsme se dočkali také nejedné české výhry.

Na parkuru 125 centimetrů vysokém se dařilo Tereze Veselé, která provedla oba své svěřence připravenou trasou parkuru bezchybně. Nejlepší čas navíc získala s Histannie HDH, a tak se zaslouženě radovala z vítězství. S Hebikdat HDH pak obsadila čtvrtou příčku.

Na parkuru 120 centimetrů vysokém jsme se taktéž dočkali českých výsledků, které stačily na přední příčky. Mezi jezdci R1 zvítězila Adéla Drastichová s Emmou. Druhou příčku pak v náročnější konkurenci mezi jezdci R2 a výše získala Sára Knotková s Very Easym-S.

Druhý závodní týden v rámci podzimní túry se uskuteční ve dnech 15. – 18. listopadu. Opět se jedná o národní skokové závody.

 

Výsledky uplynulého týdne naleznete ZDE. Rozpis a stránky pořadatele jsou dostupné TADY.




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE