reklama 11C

Dvě česká vítězství v Ebreichsdorfu. Hentšel v Grand Prix v TOP10

ikonka

Početná česká ekipa závodila na národních závodech CSN v rakouském Ebreichsdorfu. V neděli 31. března vyšla Grand Prix z Čechů nejlépe Markovi Hentšelovi. Naše vlajka se během neděle pyšnila dvěma vítězstvími…
31.03.2019 20:12  |  Autor: Lukáš Klingora  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Více jak padesát dvojic čítala startovní listina ebreichsdorfské Grand Prix, která se jela na překážkách vysokých 140 cm. Česká vlajka se na startovní listině objevila celkem šestkrát. Nejlépe si s nástrahami parkuru poradil z české ekipy Marek Hentšel. Tento jezdec se po bezchybné jízdě v průběhu celé soutěže spolu s Censorem radoval z konečné 7. příčky výsledkové listiny.

S jednou chybou protnul cílovou pásku základního kola Grand Prix Marek Klus, a to hned se dvěma svými svěřenci Carisonem a Carebisem. Čtyři trestné body si z parkuru odvezla také Tereza Markusková při svém startu v sedle koně Collins 21.

V rámci nedělního programu tohoto mítinku to pro českou vlajku cinklo hned dvakrát. Z vítězství se na překážkách vysokých 135 cm radovala Vladislava Humplíková, která s Buena Utopií předvedla jednoznačně nejrychlejší bezchybnou jízdu s třísekundovým náskokem nad druhou umístěnou dvojicí.

Pro své zlato si dojela poslední březnový den také Tereza Markusková a to na parkuru vysokém 120 cm, kde sedlala Larabellu. I této dvojici se podařilo předvést opravdu rychlý a bezchybný výkon, a to rovněž s náskokem na stříbrnou dvojici bezmála tří sekund.

Kompletní výsledkové listiny najdete POD TÍMTO ODKAZEM





reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE