reklama 11A

Čtvrteční vrchol v Ebreichsdorfu pro Papouška

ikonka

V rakouském Ebreichsdorfu odstartovala během čtvrtečního dne 15. listopadu druhá část podzimní série skokových závodů CSN. O závěr se postarala soutěž 135 centimetrů vysoká, kde slavil vítězství český zástupce. Na první místo dosáhl Kamil Papoušek…
16.11.2018 08:25  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Český reprezentant Kamil Papoušek sedlal v závěrečné soutěži úvodního dne Lokiho. Parkur 135 centimetrů vysoký se jel jako dvoufázové skákání a česká dvojice se díky bezchybnému výkonu v první fázi kvalifikovala i do té druhé.

Tam Kamil Papoušek opět nezaváhal a svého svěřence Lokiho provedl parkurem opět bezchybně. Navíc se snažil zkrátit čas i trasu parkuru, jak to jen šlo. Výsledný čas 34,89 vteřiny se stal nejlepším a zajistil této české dvojici prvenství.

Nikdo další z bezchybných totiž nepokořil hranici 35 vteřin. Druhý umístěný ztratil na českého vítěze přesně vteřinu. Rozestup mezi druhým a třetím místem pak byl ještě větší.

Jediný Franz Josef Steiner překonal čas Kamila Papouška, a to o osm setin vteřiny. Jedna chyba ho však posunula na sedmé místo konečného pořadí.

 

Startovní a výsledkové listiny naleznete ZDE.




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE