Johana Vášáryová válí. Na CDICh v Zakrzowě opět s přehledem zvítězila

ikonka

Pátek 22. října byl druhým dnem mezinárodních závodů CDI v Zakrzowě a českým dvojicím se opět dařilo. V dětské kategorii zazářila Johana Vášáryová, která vyhrála s Firestonem svou úlohu. Známka od rozhodčích měla hodnotu více než 82 procent.
22.10.2021 19:14  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB


 

Johana Vášáryová se v pátek 22. října blýskla v dětské úloze při CDICh v Zakrzowě. Za svůj výkon v sedle hřebce Firestona dostala 82,025 procenta. To je o téměř deset procent více než druhá Polka Zofia Kaczmarek na Lady Legende. Třetí místo obsadila další česká dvojice Veronika Sedláčková a Givesta M.H.
 
V úloze pro pony podala nejlepší výkon Zuzana Hradilová na Arturo Martini. Výsledek 67,928 procenta jí vynesl pátou příčku. 
 
České barvy se neztratily ani v juniorské túře. Johana Vášáryová na valachovi Silky Moves dojela třetí. Rozhodčí jí dali skoro 70 procent. Jen o tři desetiny procenta méně měla čtvrtá Viktorie Kudelová na klisně Icon Granta. Jedenáctou příčku brala Tereza Matoušková. S Paolem Il Bello zapsala přes 68 procent.
 
Mezi mladými jezdci byly dvě Češky v TOP10. Eliška Skřivanová v sedle valacha Farewella skončila devátá, o jednu pozici za ní se umístila Viktorie Kudelová na Ikke. 
 
Foto: Lukasz Kowalski, poskytla Hana Vášáryová, Ema Kopuletá, Zuzana Hradilová