reklama 11A

Češky úspěšně vkročily do CDI Zakrzow. Vášáryová ovládla dětskou rundu

ikonka

Ve čtvrtek 21. října odstartovaly v polském Zakrzowě mezinárodní drezurní závody CDI. Skvěle do nich vstoupila Johana Vášáryová, která s Firestonem vyhrála první úlohu dětské rundy. Dařilo se i dvojicím v úlohách pro pony a juniory.
21.10.2021 20:22  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |  
AKTUALIZOVÁNO
| FANCLUB
reklama 12B

 

Od čtvrtka 21. do neděle 24. října probíhá v polském Zakrzowě mezinárodní mítink CDI, kterého se účastní i česká ekipa. Zahajovací den vyšel českým účastnicím výborně. První úlohu dětské rundy ovládla Johana Vášáryová, která v sedle holandského hřebce Firestona dostala od rozhodčích bezmála 80 %. Přes 76,5 % si vyjela Veronika Sedláčková na klisně Givestě M.H. a obsadila druhou příčku. Čtvrtá pak dojela Kateřina Sekaninová s klisnou Handiness.
 
Johana Vášáryová závodí také v silně obsazené túře pro juniory, a to s ryzákem Silky Moves, s nímž brala v úvodu mítinku šesté místo. Jejich výsledek měl hodnotu 68,636 %. Jen o pět setin procenta méně měla sedmá Tereza Matoušková na valachovi Paolo Il Bello. 
 
V CDI pro pony se dařilo Zuzaně Hradilové, která v sedle svého dlouholetého čtyřnohého partnera jménem Arturo Martini získala čtvrté místo s výsledkem přes 69 %. V podvečer začala poslední čtvrteční úloha, a to týmová pro mladé jezdce. V TOP10 se umístila dvojice Eliška Skřivanová a Farewell se skóre přes 66 %. O dvě příčky za ní dojela Viktorie Kudelová s Ikke. 
 
Foto: Hana Vášáryová, Markéta Matoušková



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE