reklama 11C

ZJL ve skocích po čtvrtém kole pro JS Schneider

ikonka

V rámci Zimní jezdecké ligy ve skocích mají jezdci za sebou celkem čtyři kvalifikační kola. To poslední se konalo v sobotu 3. března v Tlumačově, změny v pořadí v elitní pětici však nepřineslo. Na čele stále zůstává plzeňská stáj JS Schneider…
06.03.2018 12:50  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Subjekt JS Schneider má po těchto čtyřech kvalifikačních kolem na svém kontě 51 bodů a drží si tak velice malý, pouze tříbodový, náskok na druhý JK Mělník. Na třetí příčce zároveň zůstávají shodně stáje Pegas Děpoltovice a Audit Sulice, a to s 27 body na kontě.

Žádný zástupce z těchto subjektů se nevydal na kvalifikační kolo do Tlumačova, a tak bodový zisk u jednotlivých klubů zůstal oproti stavu po třetím kole nezměněn. V Tlumačově se totiž představilo více moravských jezdců, kteří však na předních místech v žebříčku nefigurují.

 Do elitní desítky se nově probojovaly dva subjekty, a to JK dětí a ml. jezdců Brandýs n.L. – Stará Boleslav (22 bodů) a také JK Sloupnice (19 bodů).

Pořadím tak může více zamíchat další kvalifikační kolo, které se ve skocích koná již nadcházející sobotu 11. března, a to v Hradištku u Sadské ve středních Čechách.

 

Kompletní žebříček naleznete ZDE.




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE