reklama 11B

Do Hradištka tento týden jen na skokový ZJP 2018

ikonka

Halová sezona se pomalu, ale jistě blíží ke svému závěru. Zimní jezdecký pohár 2018 čekají již pouze dva mítinky. V sobotu 10. března proběhne v Hradištku poslední předfinálové kolo v parkurovém skákání. Vozatajský mítink se v neděli neuskuteční…
05.03.2018 11:16  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D
 
Původně se v Hradištku u Sadské měly konat v neděli 11. března ještě soutěže spřežení, ale vzhledem k vysokému počtu vozatajských mítinků zařazených do Zimního jezdeckého poháru 2018 se nakonec pořadatelé rozhodli toto kolo zrušit. 
 
Po parkurovém Hradištku tak všechny čeká již jen Jezdecký festival na výstavišti v Lysé nad Labem, který se koná od 21. do 25. března. Skákat se bude od středy do soboty, přičemž v sobotu je z parkurových soutěží vypsané pouze Mini-Maxi a skutečné parkurové vrcholy čekají jezdce v průběhu pátku. Sobota bude patřit především disciplínám drezura a voltiž. Vozatajové Jezdecký festival v Lysé již tradičně uzavřou v neděli.
 
Uzávěrka přihlášek pro sobotní závody v Hradištku je v pátek 9. března. Na Jezdecký festival se můžete hlásit až do pondělí 19. března 23.00 hodin. 
 

Podrobnosti najdete na adresách www.jezdeckypohar.cz a www.jezdeckyfestival.cz.




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE