reklama 11D

Vlašic stále ve vedení Zimního poháru spřežení

ikonka

Ve spřežení se v Tlumačově během neděle 4. března konalo již páté kvalifikační kolo. V rámci Zimního jezdeckého poháru ČJF 2018 se jezdcům počítají čtyři nejlepší výsledky, a tak již v některých případech došlo ke škrtu. Dvě túry stále vede Vlašic…
05.03.2018 21:52  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Nejtěsnější výsledek je možný vidět v soutěži jednospřeží, kde se aktuálně o první místo dělí hned dva jezdci. Shodně 38 bodů si totiž připsali Dominik Brumovský i Michaela Lesáková. Právě tato jezdkyně v Tlumačově zvítězila, čímž si zajistila maximální počet bodů, což je v rámci soutěží spřežení deset. Díky tomu má aktuálně stejný bodový zisk jako Dominik Brumovský. Ani tento jezdec nechyběl v Tlumačově, dosáhl však již na pátý výsledek a již se mu škrtal osmibodový výsledek z Brna. Polepšil si tak pouze o bod, neboť v Tlumačově získal za druhé místo devět bodů.

Ve zbylých dvou kategoriích je na čele Petr Vlašic. Ten si zatím nenechal ujít jediné kolo a právě i jeho se tak týkalo škrtání nejhoršího výsledku, aby mu zbyly pouze čtyři. V soutěži dvojspřeží si drží první místo se ziskem 40 bodů, což je zároveň maximální možný počet bodů, které lze za čtyři kola v soutěžích spřežení získat. Druhý jen s 36 body Josef Hrouda a elitní trio doplňuje Milan Domes, který si připsal celkem 27 bodů.

V nejtěžší kategorii čtyřspřeží figuruje v čele opět Petr Vlašic, a to s 39 body na kontě. Pouhé dva body ztrácí Josef Hrouda, který si v Tlumačově připsal devět bodů za druhé místo. Třetí příčka patří Milanu Domesovi, který na první příčku ztrácí sedm bodů.

 

Kompletní žebříček naleznete ZDE.




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE