reklama 11D

Václav Nágr mistrem ČR v mladých jezdcích

Václav Nágr s hřebcem Norman vstupoval do třetího kola mistrovství České republiky v neděli 16. července v Martinicích s bezchybným kontem. V kategorii mladých jezdců se nakonec i po jedné chybě radovala tato dvojice ze zisku mistrovského titulu…
16.07.2017 11:53  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Celkem tři jezdci vstupovali do třetího kola mistrovské soutěže s nula trestnými body na kontě. Jako první s nich startoval právě Václav Nágr, který jednou chyboval, a to na kolmém skoku, který následoval po vodním příkopu. Nicméně Denisa Vegrichtová i Alexander Baraldi vícekrát shodili a o vítězi bylo rozhodnuto. Nikdo jiný totiž nedosáhl v součtu pouze na čtyři trestné body.

Druhé místo nakonec získala Kateřina Málková s G-Buggati Dwerse Hagen, která vstupovala do třetího kola s jednou chybou a v něm si nakonec připsala pouze jeden trestný bod za čas. Elitní trio pak uzavřela svoji první mistrovskou medailí Michala Mžiková a Ultimo de Carmel Z. Tato dvojice měla na kontě 9 trestných bodů, přičemž osm bodů za dvě chyby inkasovala až v neděli.

Pouze jedna dvojice dokončila nedělní třetí kolo bez trestných bodů, a to Tina Šalková a Frascati van ter Hulst. Tento výkon je nakonec dostal až na čtvrté místo ve výsledkové listině. Na dekorování se probojoval ještě nakonec pátý Alexander Baraldi a Elamé.

Finálová soutěž žen začne v 12:30 hodin. Závody můžete sledovat online ZDE. Na záznam závodů se dostanete pomocí odkazu níže.




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE