reklama 11B

Zuzana Zelinková drží vedení ve skokovém MČR 2017

Také po sobotním druhém kole mistrovství ČR v parkurovém skákání jednotlivců 2017 si drží vedoucí pozici Zuzana Zelinková s Kleiner Lordem, která má na svém kontě nulu. Tři další dvojice mají 1 trestný bod za čas z páteční úvodní části...
15.07.2017 15:40  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

 
Jsou jimi Rudolf Doležal s Larou Croft, Sergej Motygin s Dylanem a Václav Staněk v sedle koně Heartbreak ZH. Čtyři trestné body má pak Marek Klus s Al Camberem Eurobit, který taktéž sobotní parkur na martinickém kolbišti překonal bez penalizace. Navíc to zvládl v nejrychlejším čase a stal se tak vítězem otevřené soutěže.
 
V kategorii žen stále zůstává devět účastnic, jež nemají po dvou kolech žádný trestný bod. Mezi ně se řadí Alžběta Vojtková, Andrea Halíková, Sandra Tomaidesová, Michaela Refková, Vladislava Humplíková, Daniela Tomášková, Tereza Mücková, Iva Holíková a Denisa Stránská. 
 
Kategorie mladých jezdců má tři žhavé adepty na medaile. Čistý štít si stále drží Václav Nágr s Normanem 1, Alexandr Baraldi s Elamé a Denisa Vegrichtová na Escape. Nicola Grünthalová s Leandro S a Michaela Mžíková s Ultimo de Carmel Z mají pouhý jeden trestný bod z pátečního kola. Výrazné šance promluvit do pořadí na medailových pozicích má ještě Kateřina Málková s G-Bugatti Dwerse Hagen. Ta v pátek jednou chybovala, ale v sobotu šla bez penalizace. 



reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE