reklama 11B

V Londýně se představí osm jezdců z TOP10 GCT

ikonka

Již třinácté kolo seriálu Global Champions se odehraje ve dnech 3. až 5. srpna. Nejlepší jezdci a koně světa budou tentokrát skákat v Londýně, a to v jeho samém centru v areálu Royal Hospital Chelsea. Opět se představí absolutní parkurová špička…
31.07.2018 14:35  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A
Osm z deseti nejvýše postavených jezdců bodování Longines Global Champions Tour 2018 se bude účastnit dalšího mítinku, který se uskuteční během prvního srpnového víkendu v areálu Royal Hospital Chelsea v Londýně.
 
Třídenní sportovní událost slibuje napínavou podívanou. V čele bodování je domácí, tedy britský reprezentant Ben Maher, který dokázal tamní Grand Prix vyhrát v roce 2013. Loni byl druhý, když jej porazil v napínavém rozeskakování krajan Scott Brash, kdy byl Maher jen o tři desetiny sekundy pomalejší. 
 
Letos má Maher velké šance v celkovém hodnocení seriálu. Vede s náskokem 22 bodů na světovou jedničku Nizozemce Harrieho Smolderse, ten má 215 bodů, jenže jen o tři body za ním je Australanka Edwina Tops-Alexander. Na čtvrtou příčku se po vítězství v posledním kole v Berlíně posunul Alberto Zorzi (ITA), jenž také nebude chybět v Londýně, stejně jako další jezdci TOP10 Němci Daniel Deusser a Christian Ahlmann, Christian Kukuk a Belgičan Nicola Philippaerts.
 
Vstupenky na sobotu jsou už téměř vyprodané, stále jsou volná místa na páteční a nedělní program. Diváci se mohou těšit i na další parkurová esa.
 
Dorazí Eric Lamaze (CAN), Bertram Allen (IRL), Lorenzo de Luca (ITA), Laura Kraut (USA), Peder Fredricson (SWE), Ludger Beerbaum (GER), Simon Delestre (FRA), Cian O’Connor (IRL), Georgina Bloomberg (USA), Roger-Yves Bost (FRA), Maikel van der Vleuten (NED), Niels Bruynseels (BEL), Jennifer Gates (USA), Jerome Guery (BEL), Darragh Kenny (IRL), Denis Lynch (IRL) a Jessica Springsteen (USA).
 

Kompletní informace k sérii GC najdete na webu ZDE 

Zdroj: tisková zpráva GC

Foto: Stefano Grasso




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE