reklama 11C

Niels Bruynseels čtvrtý v LGCT Grand Prix Berlína

ikonka

Skvělého výsledku dosáhl v Longines Global Champions Tour Grand Prix Berlína člen týmu Prague Lions Niels Bruynseels. V sedle 12leté klisny Cas de Liberte dokončil základní parkur vysoký 160 cm i rozeskakování bez chyby a skončil čtvrtý…
28.07.2018 19:10  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

 
Díky lepšímu času ve zkráceném parkuru jej předstihly pouze tři dvojice. Nejlepší výkon předvedl Ital Alberto Zorzi s Fair Light van T Heike, jehož čas byl 35,53 sekundy. Kvalifikoval se tak jako dvanáctý jezdec do Super Grand Prix Prague PlayOffs, která se uskuteční během prosincové galashow světového parkuru v pražské O2 areně. 
 
V čase 36,65 projel cílem Němec Christian Ahlmann na koni Clintrexo Z a obsadil stříbrnou příčku. Na poslední ze stupňů vítězů vystoupal krajan Nielse Bruynseelse – Belgyčan Pieter Devos v sedle Claire Z. Jeho čas byl 37,96 sekundy, zatímco v případě Bruynseelse se časomíra zastavila na hodnotě 39,10 sekundy. 
 
Dobře si vedl i další z členů Pražských lvů – Nizozemec Gerco Schröder s 15letým Glock´s Cognac Champblanc. S 5 trestnými body v čase 77,34 sekundy dokončil šestnáctý v pořadí.
 
Kompletní výsledky najdete na adrese www.globalchampionstour.com/events/2018/berlin/
Foto David Horváth / CET



reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE