reklama 11D

Světový pohár po Lyonu vede Von Eckermann

ikonka

Ve francouzském Lyonu se během neděle 5. listopadu uskutečnilo letošní čtvrté kolo skokového Světového poháru v rámci západoevropské ligy. Díky druhé příčce v tomto lyonském kole se do čela žebříčku dostal švédský jezdec Hendrik von Eckermann…
06.11.2017 12:15  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Henrik von Eckermann bodoval v rámci letošní sezony Světového poháru 2017/2018 celkem dvakrát. Shodně 17 bodů za druhé místo si připsal v Helsinkách a nyní také v Lyonu. V součtu má tak na kontě 34 bodů a vede s tříbodovým náskokem nad lyonským vítězem Simonem Delestre. Tento Francouz si vedle 20 bodů z Lyonu připsal dalších jedenáct ve Veroně.

Další tři body ztrácí další francouzský reprezentant, a to Kevin Staut. Ten zatím nevynechal jediné kolo. Body však získal pouze ve třech případech. Po druhém místě v Oslu a tedy sedmnáctibodovému přídělu si následně přidal na konto sedm bodů v Helsinkách a čtyři v Lyonu.

Jezdci na čtvrtém a pátém místě, Pieter Devos a Alberto Zorzi, ztrácí na první příčku také méně než deset bodů. Zamíchat pořadím tak může opět další kolo, které se uskuteční ve Stuttgartu ve dnech 15. – 19. listopadu.

Kompletní žebříček naleznete ZDE.




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE