reklama 11B

Páteční skoková Grand Prix v Lyonu pro Ira McAuley

ikonka

Během pátku 3. listopadu se ve francouzském Lyonu při závodech CSI5*-W uskutečnila skoková Grand Prix. Na parkuru 160 centimetrů vysokém se nejlépe představil Ir Mark McAuley a s koněm Miebello porazil Steve Guerdata i Penelope Leprevost…
04.11.2017 10:35  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

První ze dvou skokových vrcholů čekal na jezdce v Lyonu právě již v pátek v podvečer. Do rozeskakování soutěže Grand Prix se podíval tentokrát větší počet jezdců. Hned třináctka startujících si totiž poradila bezchybně se základní trasou parkuru.

Nejrychlejší jízdu rozeskakování předvedl Sergio Alvarez Moyas a G&C Arrayan, když absolvoval připravenou trasu za 34,06 vteřiny. Nicméně jedno shození ho připravilo o vítězství a v početné konkurenci mu to nestačilo ani na umístění v elitní desítce. Ještě třem dalším jezdcům se však podařilo pokořit hranici 35 vteřin, a právě oni si díky bezchybným jízdám mezi sebou rozdělili příčky nejvyšší.

Dosažený čas 34,38 vteřiny stačil na vítězství Irovi Marku McAuley, který sedlal letos jedenáctiletého Miebella. O čtyři desetiny vteřiny pomalejší výkon zajistil druhé místo Steve Guerdatovi společně s koněm Bianca. Z třetí příčky se pak radovala francouzská jezdkyně Penelope Leprevost. Ta před domácím publikem prezentovala svého svěřence Vagabond de la Pomme a dokončila rozeskakování v čase 34,97 vteřiny.

Druhý skokový vrchol na jezdce čeká až během nedělního dne, kdy se uskuteční další kvalifikační kolo Světového poháru v rámci západoevropské ligy.

Startovní a výsledkové listiny naleznete ZDE




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE