reklama 11D

Equita Masters v Lyonu pro Pietera Devose

ikonka

V Lyonu se během sobotního dne 4. listopadu závodilo v rámci CSI5*-W v soutěži Equita Masters na parkuru 160 centimetrů vysokém. V dvoukolové soutěži se nakonec z vítězství radoval belgický reprezentant Pieter Devos, který sedlal koně Gin D…
05.11.2017 11:23  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Dvacítka jezdců se utkala o vítězství v této soutěži, přičemž do druhého kola postoupila desítka nejlepších. Nejednalo se pouze o bezchybné dvojice, neboť první kolo dokončily pouze čtyři dvojice bez trestných bodů.

V druhém kole se pěti jezdcům podařilo absolvovat připravenou trasu bez shození, pouze tři účastníci však zopakovali bezchybnou jízdu z kola prvního. Na řadu tak přišel čas, který měl o něco málo lepší právě Pieter Devos a Gin D, kteří dokončili v čase 38,90 vteřiny. O tři desetiny pomalejší výkon zajistil druhou příčku americké jezdkyni Lauren Hough s valachem Waterford. Třetí bezchybný výkon v obou částech soutěže pak přinesl třetí místo Albertu Zorzimu s Cotangou (39,93 vteřiny).

Nejlepší domácí reprezentantkou byla na čtvrté pozici Penelope Leprevost a Urano de Cartigny. Jezdkyně sice výborně dokončila druhé kolo, které zajela ve výborném čase 36,77 vteřiny, avšak jedno shození z prvního kola ji zařadilo právě až za trojlístek bezchybných.

Kompletní výsledkové listiny naleznete ZDE.  




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE