reklama 11C

Lyon hostí čtvrté kolo skokového Světového poháru

ikonka

Už počtvrté změří síly účastníci Světového poháru v parkurovém skákání v rámci Západoevropské ligy FEI. Po Oslu, Helsinkách a Veroně zamíří evropská špička do francouzského Lyonu, kde se bude závodit ve dnech 3. – 5. listopadu…
31.10.2017 11:56  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Ilustrační foto: Josef Malinovský

Série halových CSI5*-W, které se počítají do Světového poháru 2017/2018 odstartovala v Oslu, kde získal maximum bodů Daniel Deusser (GER), o týden později vyhrál Jur Vrieling (BEL) v Helsinkách a veronskou Grand Prix ovládl Maikel van der Vleuten (NED). 
 
Počtvrté se pojede o body v Lyonu, kde se začne závodit v pátek 3. listopadu a soutěž Grand Prix World Cup je v plánu v neděli 5. listopadu.
 
Západoevropská liga je jedna z nejsilnějších regionálních soutěží na světě, a tomu odpovídá i sestava přihlášených jezdců. Zejména domácí reprezentanti tvoří početnou ekipu, v jejíchž řadách je Kevin Staut, Philippe Rozier, Pénelope Leprevost či Simon Delestre. 
 
Scott Brash a Michael Whitaker budou reprezentovat Velkou Británii, Němci přijedou v sestavě, v níž jsou Christian Ahlmann a Marcus Ehning. Nechybí Alberto Zorzi (ITA), Steve Guerdat (SUI), Luciana Diniz (POR), mistr Evropy Peder Fredricson (SWE) či vítěz posledního kola Maikel van der Vleuten.
 

Výsledky z CSI Lyon můžete sledovat v tomto odkazu




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE
function closepop(){ $("body").removeClass("hidescrollbar"); $("#popreklamagal").hide(); $("#popreklama").hide(); }