reklama 11A

Při CVI-W v Salzburgu se dařilo Italům a Švýcarům

V pátek 9. a v sobotu 10. prosince se v Salzburgu konalo další kolo Světového poháru ve voltiži. V Pas-de-deux a v ženské kategorii se dařilo Italům. První místo ze soutěže mužů si odvezl švýcarský voltižér. Podrobné informace čtěte v příspěvku níže.
11.12.2016 16:26  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Vítězná italská dvojice v soutěži Pas-de-deux. Foto: FEI / Tomáš Holcbecher

Třetí závod Světového poháru 2016/2017 ve voltiži se konal v Salzburgu ve dnech 9. a 10. prosince. V mužské kategorii dělilo mezi prvním a druhým kolem jezdce na špičce Lukase Hepplera (SUI) a Jannise Drewella (GER) 0,15 bodu. Bylo tedy jasné, že v rozhodující sestavě nebude prostor pro chyby.
 
Lukas Heppler nakonec tlak ustál, a s celkovým hodnocením z obou kol 8,541 zvítězil v salcburském kole Světového poháru. Jannis Drewell udržel druhé místo. Třetí dokončil Maďar Balazs Bence.
 
V Salzburgu zažili žně úspěchů Italové. Anna Cavallaro po dvou nejlepších výkonech obsadila první příčku. Rozhodčí jí dali v průměru 8,499. Za ní se umístila její krajanka Silvia Stopazzini a třetí byla Nadja Büttiker (SUI). 
 
Silvia Stopazzini byla součástí dvojice, která vyhrála Pas-de-deux. Spolu s Lorenzem Lupachinim získali známku 7,761. Druzí dokončili Němci Jacobs Torben a Theresa Sophie Bresch, a třetí příčku obsadili švýcarští reprezentanti Zoe Maruccio a Syra Schmid.
 

Výsledky ze Salzburgu najdete TADY




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE