reklama 11B

Salon du Cheval 2016 v Paříži hostí voltižní SP

Ve velmi rychlém sledu po prvním mítinku Světového poháru ve voltiži, který se odehraje během posledního listopadového víkendu v Madridu, přinese kalendář také druhé kolo. To začíná 26. listopadu v Paříži během Salon du Cheval.
24.11.2016 08:54  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Foto: Salon du Cheval

Pouhý den dělí první dvě kola Světového poháru ve voltiži. Zahajovací mítink se koná v Madridu, voltižní soutěže se odehrají 24. a 25. listopadu
 
O den později už se bude závodit v Paříži. Další mítink totiž začíná 26. listopadu během jezdeckého festivalu Salon du Cheval.
 
Podle rozpisu FEI jsou na seznamu startujících dokonce někteří voltižéři, kteří budou závodit v Madridu, poté se bleskově přesunou do Paříže, aby pokračovali v bodování do série SP. Konkrétně jsou to v kategorii žen Rakušanka Isabell Fiala a v kategorii mužů Lukas Heppler.
 
V ženské kategorii se potkají ještě Janika Derks (GER) a Pascale Wagner (SUI). Mužskou sestavu doplní domácí Vincent Haennel a Clement Taillez a Maďar Balasz Bence.
 
Zveřejněny jsou také dvojice pro soutěž Pas-de-deux. Závodit budou Zoe Maruccio & Syra Schmid (SUI), Janika Derks & Johannes Kay (GER) a Lucie & Simon Chevrel (FRA).
 



reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE