reklama 11A

Páteční české starty na Sunshine Tour

ikonka

Během pátečního dne 9. března se v rámci Sunshine Tour ve Vejer de la Frontera ve Španělsku představily na startu dvě české jezdkyně. Emma Augier de Moussac i Anna Kellnerová nechyběly ani v nejtěžší soutěži tohoto závodního dne…
09.03.2018 20:49  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Nejnáročnější zkouškou pátečního dne byl parkur s výškou překážek 150 centimetrů, který se jel v rámci Big Tour D. Obě české jezdkyně si na konto připsaly 5 trestných bodů, což je vyřadilo z postupu do rozeskakování. Emma Augier de Moussac sedlala klisnu Divu a Anna Kellnerová se na startu představila s Balguerem.

Česká zástupkyně Emma Augier de Moussac si během dne připsala na konto také dvě šestnáctá místa. Jednalo se nejprve o bezchybný parkur s Brighton Bay, respektive s jedním trestným bodem za čas v první fázi a bezchybnou druhou fázi. V této soutěži opět do té druhé fáze postoupili všichni, kdo dokončil fázi první. Jednalo se o soutěž Big Tour B.

Podruhé skončila tato česká jezdkyně na šestnácté pozici s klisnou Kanonja, a to na parkuru stupňované obtížnosti, v němž dokončila s plným počtem dobrých bodů. Bezchybná byla v téže soutěži také Anna Kellnerová, která závodila s Colandem 21. V tomto případě na jezdce čekaly překážky do 135 centimetrů.

 

Kompletní výsledky naleznete ZDE.




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE