reklama 11D

Anna Kellnerová v GP při Sunshine Tour s chybou

ikonka

Druhý závodní týden v rámci Sunshine Tour ve Vejer de la Frontera zakončila v neděli 4. března soutěž Grand Prix, do které nastoupila v českých barvách Anna Kellnerová. Jezdkyně zde sedlala Classica, s nímž na parkuru vysokém 155 cm jednou chybovala…
04.03.2018 19:44  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Více jak čtyřicet dvojic nastoupilo do nedělní Grand Prix v rámci španělských závodů CSI4* ve Vejer de la Frontera. Mezi nimi nechyběla Anna Kellnerová, která zde v sedle Classica hájila jako jediná barvy České republiky. Naše dvojice dokončila náročný základní parkur soutěže s výškou překážek 155 cm s jednou chybou, která jí tak zavřela brány do rozeskakování. Tento výsledek stačil na 15. místo.

Stejný osud potkal Annu Kellnerovou i v soutěži v rámci Big Tour C započítávané do žebříčku Longines, kde jednou chybovala na překážkách vysokých 145 cm v sedle Balguera. Se čtyřmi trestnými body tuto zkoušku dokončila i Emma Augier de Moussac spolu s J.C.S. Chacco Dia.

Pro pěkné 16. místo si pak Anna dojela po bezchybné dvoufázové soutěži, kde překážky měřily 140 cm. Zde se postavila česká reprezentantka na start v sedle Giljadra Van Den Bosrand. Z jedenácté příčky se pak stejná jezdkyně radovala spolu s Colandem 21, a to v soutěži s překážkami vysokými 130 cm.

V nedělním programu se představila v českých barvách také Charlotte Augier de Moussac, která v Medium Tour A sedlala koně Fenomeen. Tato dvojice dokončila parkur vysoký 130 cm bezchybně, ale čas ji odsunul až do čtvrté desítky výsledkové listiny.

Kompletní výsledkové listiny najdete POD TÍMTO ODKAZEM




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE