reklama 11A

Sobotní pokračování španělské Sunshine Tour

ikonka

Během soboty 3. března opět pokračoval závodní program na mezinárodním skokovém mítinku Sunshine Tour ve španělském Vejer de la Frontera. V těžších soutěžích si několik bezchybných výkonů připsaly Emma Augier de Moussac i Anna Kellnerová…
03.03.2018 21:27  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Hned v úvodu závodního dne si česká reprezentantka Emma Augier de Moussac dojela pro 13. pozici po bezchybném parkuru v rámci Big Tour A2 s výškou překážek 135 centimetrů. Na parkuru sedlala klisnu Kanonja a proti ní startovalo téměř 70 dvojic.

Hned čtyři české starty jsme měli v soutěži Big Tour B, kde na přihlášené jezdce čekal parkur 140 centimetrů vysoký. Ve všech čtyřech případech se jednalo o vydařené jízdy, neboť třikrát se českým zástupkyním podařilo dokončit bezchybně. Anna Kellnerová zajela bezchybnou jízdu s koněm Giljandro van den Bosrand, Emma Augier de Moussac nechybovala s J.C.S. Chacco Dia ani s Bellou Brown.

Anna Kellnerová nechyběla ani na startu nejvyšší soutěže dne, což byla při Big Tour D zkouška s výškou překážek 150-155 centimetrů. Česká jezdkyně absolvovala tento náročný parkur s koněm Classic velice dobře a po bezchybném výkonu se dostali do elitní dvacítky. Tato jezdkyně pak přidala ještě čtrnáctou pozici s koněm Calcourt Falklund v soutěži Small GP. Jednalo se o soutěž na čas, kterou dokončila česká dvojice opět bez trestných bodů.

Úspěšný den má za sebou i Charlotte Augier de Moussac. V soutěžích střední túry totiž dokončila bezchybně s koněm Jules Verne DB i Fenomeen.

Ve španělském Vejer de la Frontera se tak po dvoudenní pauze, která byla způsobena nepříznivým počasím, opět závodilo.  Čtvrteční a následně i páteční program musel být pro silný vítr a déšť kompletně zrušen. Sobotní program tak byl oproti původnímu rozpisu trochu pozměněn a na několika kolbištích se nakonec odjelo 12 soutěží.

 

Kompletní výsledky naleznete ZDE.

Foto: Juan Luis Cabrera




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE