reklama 11C

Miloslav Příhoda vyráží na ME 2017 do Strzegomi

Na letošním mistrovství Evropy seniorů ve všestrannosti budeme mít také jednoho českého zástupce. Změřit síly s nejlepšími jezdci Evropy se totiž chystá ve dnech 17. - 20. srpna český reprezentant Miloslav Příhoda. Sedlat bude koně Captain Hero…
14.08.2017 21:50  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Polská Strzegom je pro české jezdce všestrannosti velmi známým místem a pravidelně tam na národní i mezinárodní závody vyráží početné česká ekipa. Tentokrát se při evropském šampionátu podařilo splnit kvalifikace pouze jedinému jezdci, a to Miloslavu Příhodovi. S koněm Captain Hero se tak pokusí  předvést co nejlepší výkony ve všech třech dílčích částech zkoušky.

Během čtvrtečního a pátečního dne budou probíhat drezurní zkoušky. Divácky nejatraktivnější část, tedy terénní jízda, je naplánována na sobotní den. O závěr a vyvrcholení celého evropského šampionátu se pak postará nedělní parkur.

Mistrovství Evropy by se mělo zúčastnit celkem 77 jezdců z 19 zemí Evropy. V týmové soutěži proti sobě nastoupí 13 národů a celkem 51 jezdců. Dalších 26 jezdců, včetně Miloslava Příhody, tak bude startovat pouze mezi jednotlivci.

Na stránky pořadatele se dostanete ZDE




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE