reklama 11C

Jezdecké dění na Slovensku v 30. a 31. týdnu 2017

I v období 30. a 31. týdnu na sebe pozornost v kalendáři Slovenské jezdecké federace strhl mezinárodní skokový mítink CSI v Šamoríně. O slovo si ale také řekli drezurní jezdci, kteří bojovali o mistrovský titul Západoslovenské oblasti…
02.08.2017 15:26  |  Rubrika:   |   FANCLUB
reklama 12D

Foto: Marcel Dorociak

Již druhý mítink v rámci X-Bionic Summer Tour se uskutečnil v termínu 27. – 30. července. V nedělním Grand Prix na překážkách vysokých do 160 cm se ze sloveských jezdců nejvíce prosadil Radovan Sillo, který v sedle koně Isidor Carcaletto obsadil čtvrtou příčku s jedním trestným bodem.

Další skokové závody hostil také Vígľaš-Pstruša a Dunajský Klátov. Na  prvních zmíněných závodech nenašel přemožitele v nejvyšší soutěži, kde překážky měřily 125 cm, Igor Šulek spolu s La Fibolus. Vítězství z Mini-maxi v Dunajském Klátově si odvezl Martin Majvald, který zde sedlal Sarah.

O medaile v rámci mistrovství Západoslovenské oblesti SJF bojovali drezurní jezdci v Topoľčiankách. Pro zlato v seniorské soutěži si dojela Tatiana Gombarčíková v sedle Equiservis La Fleurette. Součástí tohoto mítinku byl také Lipican Cup, kde na úrovni T nenašla přemožitele Kristína Flaková spolu s Conversano VI-47.

Ve Spíšské Lipici se závodilo do stupně L, kde v úlohách L1 a L5 zvítězila Janka Rindošová a Corado.

Jediným vozatajský závod se uskutečnil ve Veľké Lomnici, jehož výsledky naleznete v kalendáři SJF – viz odkaz níže.

V následujícím období se můžeme těšit na skokové závody CSI3* v Bratislavě, 5. kolo reiningových závodů v Nemšové nebo skokové závody v Rimské Sobotě a Košicích.

Kalendář SJF naleznete pod tímto odkazem




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE