reklama 11C

Hábová dosáhla na hattrick ve finále ČDP

Tereza Hábová si v neděli 10. září připsala na své konto již třetí vítězství v rámci finále Českého drezurního poháru, a to v řadě za sebou. Stejně jako v loňském roce, i letos v Martinicích nenašla v kategorii Top Ten Cup přemožitele s Djazzem F…
10.09.2017 14:31  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Tereza Hábová sedlala v nejtěžší kategorii Českého drezurního poháru, Top Ten Cupu, svého svěřence Djazz F. Do nedělního třetího kola nastupovala z první pozice a díky tomu, že i v nedělní volné jízdě zajela nejlépe, radovala se z celkového vítězství. Již potřetí za sebou tak nenašla v tomto seriálu přemožitele. Tentokrát zvítězila poměrně lehce a se slušným náskokem. Velmi se jí totiž vydařil nedělní  kür, když obdržela přes 74 %. Celkově si pak na konto připsala 71,056 % a jako jediná pokořila hranici sedmdesáti procent.

Druhé místo nakonec vybojovala Hana Vašáryová a Filipa. Dvojici se sice tolik nedařilo během druhého kola, v neděli však dobrým hodnocením dosáhla celkem na 67,882 %. Pro třetí příčku si dojel Michal Košťál a Little Jack. Ti měli na kontě 66,653 % a podali všechny tři dny stabilní výkony.

Kompletní výsledky naleznete v záznamu závodů, viz odkaz níže. Na stránky pořadatele se dostanete ZDE




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE