reklama 11B

Hábová dvakrát vítězkou v úvodu finále ČDP

V Martinicích u Březnice začaly ve čtvrtek 7. září jezdecké závody Czech Equestrian Masters. V zahajovací den se konala první kola finále Českého drezurního poháru všech kategorií. Dvě ze čtyř kategorií ovládla v první části Tereza Hábová.
07.09.2017 17:31  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Tereza Hábová získala dvě prvenství v úvodu finále ČDP 2017. Foto: archiv Jezdci.cz

Český drezurní pohár 2017 dospěl k finále, které se koná během Czech Equestrian Masters v Martinicích. Všechny finálové soutěže jsou tříkolové, a první kola se odehrála ve čtvrtek 7. září. 
 
Nejvyšší obtížnost ze čtyř vypsaných kategorií má Top Ten Cup. V prvním finálovém kole čekala dvojice úloha SG, v níž si nejlépe vedla Tereza Hábová s Djazzem F s hodnocením 70,131 %. Druhé místo obsadila Hana Vášáryová s Filipou (68,508 %) a třetí příčku získala Petra Miki Civišová na Europe-M (66,666 %).
 
Finalisté Challenge Cupu měřili síly v úloze JU. Vítězkou se stala opět Tereza Hábová tentokrát v sedle koně Johnny Walker (68,284 %). O tři desetiny procenta za ní skončila Ida Jančářová na Fürst Romantico a třetí místo obsadila Daniela Křemenová s Elayotou.
 
V soutěži Junior Trophy nenašla v úloze JU přemožitele Eva Vavříková na Belle Ennie (70,490 %) před druhou Tatianou Gombarčíkovou s La Fleurette a třetí Barborou Zourkovou s Fénixem.
 
Novice Cup ovládla v prvním kole v úloze DD Jana Táboříková v sedle Janne 1 se známkou 67,555 %, druhé místo obsadila Eliška Skřivanová s Farewell a třetí dokončila Maria Karčeva s koněm Stonecastle Prince.
 
Výsledky najdete v záznamu závodů – viz. odkaz níže.  
 



reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE
function closepop(){ $("body").removeClass("hidescrollbar"); $("#popreklamagal").hide(); $("#popreklama").hide(); }